HVB-IMTC bvba BE 0693.813.779  Benny VAN HEULE   +32 486 82 20 74
HVB
is jouw partner in Handel Van Brouwerij-Ingrediƫnten, Materialen, Techniek en Consultancy
   07/01/2022

Kroonkurken Pelliconi

Pelliconi is 's werelds grootste fabrikant van kroonkurken, metalen en plastic doppen voor de bottelindustrie. De 26-mm/29-mm kroonkurken bevestigen een bijna 100-jarige traditie van succes.

26 mm (11000 stuks/doos)

Pelliconi kroonkurken 26 mm zijn de ideale oplossing voor het sluiten van glazen die om het even welk type drank bevatten (water, bier, wijn of frisdrank).

26mm wrikbare kroon sluiting / 21 ribbels / Profielen: P916 / Compound: PVC-vrij en BPA-NI29 mm (7500 stuks/doos)

De kroonkurken voor eenmalig gebruik van 29 mm, voor glazen flessen, garanderen de maximale drukafdichting en luchtdichtheid voor een breed gamma dranken, zowel mousserende als niet-mousserende.

29mm wrikbare kroon sluiting / 22 ribbels

 

   05/01/2022

Hop oogst 2021

De nieuwe hopoogst 2021 van o.a. België, Frankrijk, Polen, USA is reeds een deel beschikbaar bekijk onze onze website www.hvb-imtc.be en ontdek wat reeds voorradig is.

   15/11/2021

KeyKeg

NIEUW

Met enig trots kunnen wij u meedelen dat wij exclusieve Belgische verdeler zijn van KeyKeg.

KeyKeg | Lichtgewicht | Double WallTM technologie

Beschikbaar in 20L / 30L
Met een KeyKeg vertrouwt u uw dranken toe aan het meest geavanceerde kunststof fust ter wereld. Elke KeyKeg is uitgerust met de gepatenteerde Double Wall™-en Bag-in-Keg™-technologie. De geavanceerde kleptechnologie maakt hoge vulsnelheden mogelijk naast scheiding van drijfgas en drank. Het kunststof fust doorstaat hierdoor de meest zware testen op gebied van veiligheid en kwaliteitsbehoud van de dranken.

Een KeyKeg biedt naast het lichte gewicht en tappen met lucht, de meest optimale bescherming van uw drank. De drank in een KeyKeg blijft net als in een stalen fust lange tijd houdbaar. KeyKeg maakt extra verschil na het aansluiten. De drank blijft daarna nog vele weken optimaal. Het drijfgas komt namelijk niet in contact met de drank die in de gelamineerde binnenzak is afgevuld.

Dat KeyKegs duurzaam zijn blijkt uit dat ze zowel recyclebaar zijn, als ook circulair materiaal bevatten. Elk KeyKeg bestaat uit 86% recyclebaar materiaal, in overeenstemming met de ISO 18604-norm. Gezien een circulair ontwerp bestaat KeyKeg uit 39% circulair materiaal, materiaal dat ingezet kan worden voor het maken van nieuwe KeyKegs.Door voortdurende innovatie en het groeien in het inzamelsysteem van gebruikte KeyKegs. Blijft KeyKeg groeien in de percentages van zowel recyclebaar als circulair materiaal.

 
Aarzel niet om ons te contacteren voor extra info. 

   26/10/2021

Hopverpakkingen YCH 1 kg T90 pellets en Cryo

Onderstaande hopsoorten van Yakima Chief Hops zijn beschikbaar in 1 kg verpakkingen, T-90 Pellets en Cryo.

Amarillo® // Azacca® // Cascade // Centennial // Citra® // Idaho 7® // Mosaic® // Sabro® //Simcoe® // Sorachi Ace // Talus™