HVB-IMTC bvba BE 0693.813.779  Benny VAN HEULE   +32 486 82 20 74
HVB
is jouw partner in Handel Van Brouwerij-Ingrediënten, Materialen, Techniek en Consultancy
   16/09/2020

NIEUW: Mobiele schuimtoestellen

De Portable Foam Unit is een drukloze mobiele schuimtank waarvoor enkel persluchttoevoer vereist is. De tank wordt gevuld met schuimproduct en water en aangesloten op perslucht (5-6 bar). De kwaliteit van het schuim kan aangepast worden via een regelventiel. Standaard is de PFT uitgerust met een reinigingsslang voorzien van een vaste RVS bolkraan met schuimnozzel.

   17/08/2020

NEW - LalBrew® - Verdant IPA

 

LalBrew® Verdant IPA is speciaal geselecteerd in samenwerking met Verdant Brewing Co. (UK) voor zijn vermogen om een verscheidenheid aan hop- en moutbieren te produceren. Prominente opmerkingen van abrikoos en ondertonen van tropisch fruit en citrusvruchten gaan naadloos over in de aroma's van hop. Met een middelhoge demping laat LalBrew® Verdant IPA een zacht en evenwichtig moutprofiel achter met iets meer body dan een typische Amerikaanse IPA-gistsoort. Deze zeer veelzijdige soort is zeer geschikt voor een verscheidenheid aan bierstijlen, waaronder NEIPA, Engels IPA, American Pale, Engels Bitter, Sweet Stout en Sours.

   29/04/2020

Authorized Distributor Yakima Chief Hops

HVB is aangeduid als de Authorized Distributor in de BeNeLux voor Yakima Chief Hops - YCH. Sinds de opstart werkt HVB samen met YCH voor de verdeling van de Amerikaanse hoppen aan de micro-brouwerijen. 

Nieuw: Verpakking 1 kg van Citra (T90), Simcoe (T90 , Cryo), Mosaic (T90, Cryo) en Sabro (T90, Cryo)

Contacteer ons per e-mail: benny.van.heule@hvb-imtc.be voor de reservering van jouw hop oogst 2020.

                                                         

In samenwerking met